Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

Wie zijn we

Bij Stimutaal zoomen we in op de ontwikkeling van de taal bij kinderen. Als een kind lage scores heeft op school, gaan we er mee aan de slag, waarbij leesmotivatie en plezier in het lezen voorop staat. Lezen mag nooit een straf worden! 

We zorgen er daarom graag voor dat kinderen met plezier bij ons komen. Een kopje thee, wat lekkers en persoonlijke aandacht zijn vanzelfsprekend. 

Rekenvaardigheid

Ook voor problemen met rekenen kun je bij Stimutaal terecht. Inmiddels hebben we zoveel ervaring met het verbeteren van de leesvaardigheid, dat we ook steeds vaker worden gevraagd om te ondersteunen bij de basis van rekenen.

Hetty Koster

Aangenaam, mijn naam is Hetty Koster. Vele jaren heb ik met veel plezier als groepsleerkracht gewerkt in het basisonderwijs, speciaal basisonderwijs en het voortgezet speciaal onderwijs. Daar heb ik ruime ervaring opgedaan met leerlingen met leer- en/of gedragsproblemen. Vanuit privé-ervaringen weet ik wat voor impact dyslexie heeft op een kind en zijn omgeving. Het was voor mij aanleiding om mijn onderwijservaring uit te breiden met de Master SEN lees- en dyslexiespecialist.

Opleiding

- Hogeschool Utrecht - Master SEN, Special Educational Needs, Leesproblemen en Dyslexie
- Seminarium voor Orthopedagogiek - Getuigschrift Speciaal Onderwijs
- Marnix Academie - PABO
- Lexima - Werken met ICT-hulpmiddelen bij Dyslexie
- Seminarium voor Orthopedagogiek - Coachen met diepgang
- GITP - GITP PAO-certificaat Agressieregulatietraining bij adolescent
- Cursus Leefstijl - Sociale en emotionele vaardigheidstraining
- Sociale Competenties op school - "Mag ik meedoen" Sociale vaardigheidstraining
- Programma Alternatieve Denkstrategieen - Methode voor sociaal-emotionele ontwikkeling

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren