Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Leesplezier en begrijpend lezen

Door boeken te kiezen die jij leuk vindt, gaat het lezen veel makkelijker. Stimutaal helpt je daarbij op weg. Wij praten met je over wat je graag leest. En je krijgt een aantal tools aangereikt om het geschreven woord beter te doorzien.

Voorlezen en samen lezen

Voorlezen en samen lezen is erg belangrijk voor het doorgeven van leesplezier en het wekken van interesse in boeken. Er zijn vele manieren om samen plezier te beleven aan boeken. Veel lezen is één van de belangrijkste aspecten voor een goede leesontwikkeling. Lezen mag nooit een ‘straf’ worden en er zijn vele manieren om lezen leuk te houden.

We doen het voor betere resultaten op school. Daarnaast willen we heel graag dat je ontdekt dat boeken jou toegang kunnen geven tot een heel nieuwe wereld. 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren